torsdag 22 juli 2010

Utflykt

Torsdag 22 juli 2010. Min bror med fru och min dotters mor och jag var på resande fot i går. Vi var på Jamtli Historieland i Östersund och fick uppleva tiden från 1700-talet fram till 50-talet. Man fick genom olika personer uppleva hur livet var i de olika tidsepokerna. Vid de olika gårdarna och de olika gästgiverierna visades hur livet levdes. Det var mycket intressant att få uppleva detta. Min krage var till stor hjälp men det gick inte för mig att följa med hela vägen utan jag fick stanna på några platser och invänta de andra  som gick runt och tittade på andra ställen. Det hade tagit hela dagen så det var skönt att komma hem. I dag kanske det blir besök vid Döda fallet där lokalradion har direktsändning med olika artister. Natten har varit lugn. Carpe diem   Klockan är  04.22

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta! Vilken trevlig utflykt ni har haft! Det måste ha varit mycket intressant att följa livet som det var förr. Jag är glad att kragen är till bra hjälp för dig. Nu har du också nästa tur till döda fallet att se fram emot! Jag hoppas ni alla får en härlig tid tillsammans.
    Många kramar och ett carpe diem.
    Christina i gurkstán

    SvaraRadera
  2. God eftermiddag Gösta..Nu är Du väl ute på nästa "tripp" antar jag..Så bra att Du orkar vara i farten ...den fart som Du orkar...och att Du kan få bestämma takten själv..
    Huvudsaken är att Du får göra de i Din takt och får vara delaktig ...
    Och hur roligt de än är att få vara ute och borta så är de..BORTA BRA MEN HEMMA BÄST...
    Kram till Dig ..Ulla..

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Ytterligare en fin solskenshistoria från dig! Måste vara trevligt och roligt att tillsammans med släkt och vänner få uppleva så mycket som du nu gjort senaste tiden. Både vad gäller umgänge, utflykter och en bra krage! Jag gläds så med dig för allt du får uppleva och det är dig mer än väl förunnat! Att du, som själv har så mycket empati och omtanke om andra, får del av båda empati och omtanke.
    Varma kramar till dig och de dina från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!

    Ta väl vara på alla glädjestunder med din familj. Jag är så glad för Er skull.

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera