fredag 23 juli 2010

Dött fall

Fredag 23 juli 2010. Visst gick det att besöka Döda fallet men missa underhållningen. Att beräkna restid är nog inte den starkaste sidan. Men som brorsan sa : Det var ju fallen vi skulle se. Efter titten på fallen blev det ett kort besök vid den thailändska paviljongen och sedan hemfärd. Det blev en lång dag och det blev lätt att somna. I dag blir det en dag hemma och min bror åker mot söder med sin fru. Natten har varit lugn. Carpe diem       Klockan är 04.15

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Jag förstår, att det ar lätt att somna efter en lång dag. Att beräkna restid kan vara knepigt, men du fick se Döda fallet ändå. Nu får du ha en dag hemma i lugn och ro och vila. Men när jag läser din dagbok och ser hur mycket trevligt som hänt dig senaste tiden blir jag så glad. Du är den som gläder så många,har så stor empati och nu är du den, som får ta emot värme och omtänksamhet från de dina. Glöm inte, att det var du själv som tog det första steget.
    Jag hoppas dagen blir bra för sig och skickar med kramar till dig.
    Carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta.Kul att du kom iväg ,men synd att ni missa underhållningen,(men jag ler när jag läser det,för det är så typiskt mig själv.Fasstän jag är ute i god tid, så missar jag alltid något).-Ni hade säkert en trevlig dag ändå.Förstår att det inte var några problem med att somna.Det är tröttsamt att resa,och nu var ni ju till Östersund dan innan.Tufft.Ja nu åker brorsan med fru,och då får du en chans att vila. Hämta nya krafter och hänga med på nya äventyr. Men innan de åker så har de väl tittat om de finns hjortron,så att du kan få dig lite bär.Skämt åsido ha det bra ,hälsningar o kram Kristina ser framemot att läsa din dagbok imorgon igen.Carpie diem

    SvaraRadera
  3. Tack för kommentarerna. Vad det gäller hjortronen verkar det som att dom frusit bort. Men det finns ju andra bär. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  4. Noterar att det har kommit snygga brudar på sidan. Det tar sig sa mordbrännarn...
    Krister i Västervik

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Ytterligare en trevlig utflykt igår ser jag. Det gör säkert inget att ni missade underhållningen, tror naturupplevelsen var underhållning i sig!
    Kan tänka mig att det tar lite på orken med allt du upplevt senaste dagarna, men vilka minnen du har med dig i bagaget nu efter allt positivt och glädjerikt du fått ynnesten att vara med om.
    Hoppas på en bra dag för er! Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Trevligt att ni varit tillsammans på
    utflykt. Förstår att du var trött,men kanske en behaglig trötthet.Ni fick vara tillsammans och ha en trevlig dag även om ni missade underhållning.
    Min dag har varit mindre trevlig,varit på begravning för den mannen som jag tidigare berättade om som hade hjärntumör.Endast 56 år.
    Nu är hans båda barn 17-20 år utan föräldrar.Allt under två år.Ord blir så fattiga vid sådana tillfällen.Livet är hårt och orättvist i bland.Hoppas att dom inte ska mista tron på livet helt utan orkar uthärda sin sorg.
    Nu får du ha en fortsatt bra kväll med dina kära.
    Kram och hälsningar Doris.

    SvaraRadera