fredag 2 juli 2010

Värme

Fredag 2 juli 2010. Så är vi inne i andra halvan av 2010. Undrar vad den kan föra med sig? Hoppas att det kan vara något som gläder och lyfter till något bra. Jag hoppas på att forskningen gör nya framsteg och kan hitta något till bot och lindring av alla svåra sjukdomar. Att det är sommar och varmt är väl bra men det kan bli för mycket av det goda också. Svetten rinner och det blir klibbigt överallt plus att jag ska ha kragen också. Inget vidare,önskar att det funnits en bärbar fläkt för att kylas ner ett tag. Men det blir att leta upp skuggor som ger svalka och kanske en liten vindpust ibland. Natten har varit lugn och inga oroande saker har hänt. Carpe diem       Klockan är 04.14

5 kommentarer:

  1. Gösta, god morgon på dig. Du har haft en lugn natt och jag förstår dig, att bära denna nack-krage i värmen måste vara jobbigt! Men du har inga andra alternativ, tyvärr. Ja du vi har fått en verklig värmebölja och det kommer att vara så här veckan ut, minst.
    Ja, man hör mycket talas om att det forskas på olika områden om svåra sjukdomar, det går sakta framåt, man önskar snabbt resultat. Har en dotter som har svår MS och även där forskas det. Ibland tänker jag: varför kan inte alla få vara friska?
    Nu har vi Västerås festival här med massor av folk och nästa vecka börjar Big Power Meet! Jag för min del håller mig undan från båda dessa evenemang. Bor i utkanten av stán och här är det lugnt.
    Jag hoppas, att du kan hitta en bra skuggig plats med litet vindar så att du kan koppla av ute.
    Önskar dig en bra dag, utan värk och andra problem. Snart kommer du att träffa din familj igen, du får se fram mot det!
    Många kramar från Christina i ett varmt Västerås.
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  2. Ett litet tips i värmen. Jag spolar handlederna med kallt vatten och sitter med fötterna i kallt vattenbad.
    Hörde på radion i går att det börjar visst hända sker på psaproven.
    Tänker på dej. Läser din blogg varje dag, men att skriva något bli bra en upprepning av det som redan är skrivet

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta Säg till din Dotter att köpa med sig en batteridriven fläkt har själv en sån här hemma jätte bra när det blir varmt, dom är små men funkar. (Clas Olsson skall ha dom) finns säkert i Järnaffärer oxå. Carpe diem Kram Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Ja, tänk att halva året redan gått! Och nu är vi i mitt i högsommaren med allt vad det innebär. Naturligtvis är det härligt med sommar och värme, men jag försöker undvika solen så mycket det går, blir lite för varmt för min smak. Kyla ner handleder och fötter är en bra grej och sedan hoppas man på lite vindpustar som svalkar. Förstår du har det besvärligt i värmen med kragen, men försök ändå njuta av blommor och grönska och också av dotter och måg nu när dom kommer och hälsar på igen!
    Cancerforskningen vad gäller prostata hoppas vi mycket på och framför allt nu när man verkligen påvisat att det "lönar sig" att kolla PSA.
    Ha det gott Gösta, så gott du bara kan. Jag tänker på dig som vanligt och de mjukaste och varmaste kramarna kommer här från Iris.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta !Dagarna bara försvinner och nu är vi i juli månad.Tiden bara försvinner och våren var kall och regnig så man kunde inte njuta så mycket av den tiden.Nu har värmen slagit till ordentligt.
    Förstår att det är dubbelt jobbigt för dig som måste ha din krage,jag tycker att det är för varmt,men man får söka sig till skuggan.Jag vill inte vara i solen för mycket.När man var yngre gick det bra att sola.Lite brun vill man vara nu också.men man är försiktig.
    Trevligt att du får besök igen av din dotter och måg samt att besöket bli lite längre nu.Gläds med dig.Ha en bra dag så gott det går.
    Kram och hälsningar Doris.

    SvaraRadera