söndag 4 juli 2010

Utfyllnad

Söndag 4 juli 2010. När det kommer någonting man inte vill ha då får man massor och när man vill ha kommer knappast någonting. Märkligt att det blir så. Smärtan vill jag inte ha och den får jag mycket av men däremot smärtfrihet är det ont av. Natten har varit lugn utan störningar. Och i går anlände delar av min familj. Ett efterlängtat besök. Under denna vecka kan det bli någon utflykt i mån av ork och beroende av väder men förhoppningsvis blir det av. Carpe diem    Klockan är 04.09

6 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta
    Så är det väl med allt vill man inte att nån skall ringa då ringer det i ett, samma gäller ju smärta vill man inte ha ont så nog tusan får man ont, va roligt att du fått besök igen är så glad för din skull, va ute med hunden för en stund sen o det va riktigt svalt fast det va 20gr.
    Läste va Sven Lind från Mora skrev i går fick mig ett gott skratt av hans inlägg. Ha det gott alla o drick mycket i värmen. O du Gösta får ha det underbart nu när din lilla familj samlas igen. Carpe diem Kram Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  2. Hej och god morgon Gösta. Instämmer med Barbro, man får inte välja vad man vill ha, bara ta det som det kommer.
    Jag är så glad att din familj kommit till dig. Jag hoppas, att det kan bli någon utflykt om du orkar och vädret tillåter.
    Här är det tropisk värme - 35 gr igår och nu är det 28 i skuggan redan.
    Ha det riktigt gott Gösta, hälsa din familj och ta hand om varandra!
    Krmar Christina, Västerås
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Hoppas att de mindre smärtfyllda ögonblicken ökar. Läser och tänker på dig/er varje dag! Önskar er trevliga och glädjerika dagar när ni nu får rå om varandra!
    Carpe Diem och kram
    önskar Åsa

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Härligt att du nu fått besök av delar av familjen! Njut av tillvaron och varandra så gott ni bara kan och ta till vara varje sekund! Hoppas dina smärtfria perioder blir längre och längre!
    Många varma kramar till dig och er från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej igen alla vänner....Mora anropar
    Tropisk natt pratar man om I P1. Det kallas så när det är minst 20 grader varmt på natten. Med alla fönster på vid gavel för att få korsdrag har jag svettat mej igenom natten....trodde jag...Men fick så besök av en krabat som presenterade sig som Herr Mygga...hmrf...Han hade bestämt sig att försöka landa i mina öron så fort jag släckte lyset. Jag började slår och fäkta men utan annat resultat att jag svettades ännu mera och till slut somnade klibbig som en torskfile just panerad i uppvispat ägg. Myggan fick sin måltid och jag trynade som en gris tills ett morgonregn väckte mej. Nu ska jag till Hemus detta naturparadis i Mora för att försöka gå bort en del av mina ryggsmärtor och yrseln.
    Vill ni kolla mej i Hemus så finns en webkamera där på denna adress
    http://kamera.mora.se/
    Kameran är live och där vandrar Sven Lindh tjock och trind varje dag förbbi....oftast någon gång vid 12.00 men idag blir det nog inte förrän 13.30 cirka..
    Alla vänner här på denna sida önskar jag en fin söndag utan smärta och där i Hemus ber jag varje dag denna bön"Gud låt denna dag bli en dag utan smärta för alla djur och människor" Till Gösta en speciell hälsning förstås, djupt från mitt hjärta...och till din familj som nu är hos dej igen.

    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta,

    Härligt att familjen tar sig tiden och naturligtvis ska ni ha fint väder. Fattas bara!

    Smärta är en följeslagare som sällan kommer inbjuden, inte heller vill smärtan gå sin väg, trots att man visat smärtan dörren.

    SvaraRadera