måndag 12 juli 2010

Nya gäster

Måndag 12 juli 2010. Att prata om tomhet var ingen större ide. Vid halv åtta i går kväll kom det gäster från Värmland. En kompis från 60-talets början och hans familj kom. Det blev många minnen från den tiden som ventilerades innan sömnen kom. Att det inte blir tyst får jag nog vänja mig vid. Det blir att invänta nästa gäster som kommer både de som jag vet om och de som bara passerar förbi. Men trevligt är det. Carpe diem       Ps. Natten har för övrigt varit lugn. Ds  Klockan är 04.49

3 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Tänk vad glad jag blir att läsa din dagbok nu! Så jätteroligt för dig att få oväntat besök. (precis som i reklamen). Att prata gamla minnen från förr, det är nog det bästa. Du kommer att få besök av flera, Gösta och det är dig så väl unt. Hoppas nu, att du får må så bra som du kan och koppla av med de dina.
    Önskar dig en bra dag och ett stort carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Underbart med besök av alla slag. Det är du som öppnat upp för besöken. Med din öppenhet vågar dina vänner ta kontakt, det som annars kan kännas svårt. Att få träffas och prata om det som finns i minnets skafferi är en ynnest som inte är alla förunnat. Fortsätt att fånga dagen som du gör, du har verkligen funnit hur man gör.
    Vi andra får lära av dig.
    Många kramar, Maud

    SvaraRadera
  3. Oh vad härligt att läsa att du fick oväntat besök av en kompis från förr! Du är verkligen värd allt detta som ges till dig nu av nära och kära i familjen, vänner sen förr, att få uppleva och minnas tillbaka allt glatt och få återknyta bekantskaper!
    Hoppas din dag har varit bra och jag önskar dig allt gott och här kommer de varmaste tankarna och kramarna till dig från Iris

    SvaraRadera