lördag 17 juli 2010

Den extra tiden

Lördag 17 juli 2010. Under de dagar som är mellan besöken funderas det en del. Jag märker själv att det är något på gång men jag kan inte göra något. Trötthetsperioderna blir längre och det tar mer tid att återhämta sig. Det är inte längre lika mycket styrka i kroppen som förut. Det tar längre tid att uträtta saker som det inte var några svårigheter med alls innan. Jag är glad att inte den första diagnosen höll vad som sades av den läkaren utan jag har fått mycket extra tid. Det är nog en mening med varför det blivit så. Jag skulle få tid att göra de saker som var nödvändiga för att kunna komma vidare. Det skulle få bli ett riktigt avslut. Natten har varit varm och svettig med väldigt små vindpustar men lugn. Carpe diem     Klockan är 04.18

4 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Ja du, det var svettigt i natt, men du har haft det lugnt och kanske slumrat till med. Jag förstår, att du funderar på vad som kommer, hur det blir och att något är på gång. Det är helt naturligt att tänka så, men du får försöka, Gösta. Se fram emot kommande dagar då du får besök. Jag läste reportaget i tidningen och att du nu kanske redan fått den halskrage du velat ha!
    Vad jag mer hoppas är, att vi får ha dig kvar hos oss länge än, du har blivit en del av oss alla som läser din dagbok.
    Skickar med styrkekramar och ett carpe diem!
    Ta väl vara på dig Gösta!
    Christina, västerås

    SvaraRadera
  2. Läser dina rader varje dag och blir så glad över att du är med oss ännu.Ha en bra dag med lagom sol o värme.Många tankar o kramar från Helena

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Det är varmt här med så det är svårt att sova riktigt bra.
    Jag tycker du var värd den här extratiden!! Att få träffa de dina och reda ut de oklara sakerna. Det måste vara det som var meningen.

    Kram från Inga i Västerås.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Här i vårat Småland har det åskat och regnat mest hela dagen, men passar på att skicka en liten daglig hälsning mellan skurar och knallar!
    Hoppas du haft det så bra du kan idag, så läses vi mer i morgon. Förhoppningsvis är åskovädret slut då.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera