måndag 26 april 2010

Delade plågor

Måndag 26 april 2010 kl.04.15 Natten har varit lugn och stilla inga störningar. Tack till Gunnel och Doris för att ni delade med er av dessa situationer. Kanske det kan ge oss andra en inblick   i hur svårt det kan vara. Jag hoppas att ni får någon som stöttar och hjälper er så det kan bli lite vila i allt det svåra. Det är väldigt lätt att tro att vi drabbas inte även när vi ställs öga mot öga i fullbordade faktum. Att försöka hitta något som kan lindra och bli ljuspunkter i denna tillvaro är svårt. Men genom att ni öppnat och gett andra möjlighet att delta i er kamp så kan bara en så enkel sak vara till lindring för smärtan är delad med någon fler. Hoppas innerligt att det kan bli lite lindring för er. Carpe diem                Ps. Inkomna gåvor  14 april 500:-  20 april 200:-   26 april 500:-  totalt under tiden 1200:-. Tack för gåvorna  Ds.

3 kommentarer:

  1. Hej Gösta !Man känner sig så liten och maktlös när någon drabbats av svår sjukdom. Men jag hoppas att kunna stötta på mitt lilla sätt.
    Att bara finnas till.
    I dag mår jag inte så bra,drabbats av en otrolig rygg,magsmärtor och huvudvärk.Lite feber också.
    Är väl någon släng av influensa så det går väl snart över.Jag kommer att sätta in en slant till stiftelsen någon av dagarna.
    Ha det så bra som möjligt,och tack för att du finns.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  2. hej Gösta
    Jag åker till Rom och glömmer min 60 årsdag 3maj
    Har aldrig varit där det skall bli spännande.
    Jag kan inte läsa din dagbok på 6 dagar önskar dej många fina upplevelser kanske fågelsång en kopp kaffe utomhus blåsippor och vitsippor.Solsken på dej vi hörs Margaretha och Maggan

    SvaraRadera
  3. Tack för kloka och fina ord Gösta! Och tack till både Gunnel och Doris som även dom påminner om behovet av att det finns någon i den sjukes omgivning, någon som kan ge tröst men också att bara finnas till! Att få besked om en obotlig sjukdom är svårt att greppa, både för den som fått sjukdom och för omgivningen. Därför är det dubbelt viktigt att finnas till som medmänniska.
    Gösta jag hoppas du haft en lika fin vårdag hos Dig som vi haft här idag igen! Och jag ser fram emot att det blir en fin vårdag även i morgon!
    Många varma tankar och kramar från Iris

    SvaraRadera