tisdag 20 april 2010

Mustaschkampen

Tisdag 20 april 2010 kl.04.21Även denna natt har varit lugn utan några avbrott. Nu är det snart dags igen! Den årliga kampen mot prostatacancer startar den 1 maj. Det är mustaschkampen mot p-cancern för forskning som startar. Det är en kampanj mot Sveriges vanligaste cancerform som drivs av Cancerfonden. I år ska Robert Aschberg och Gert Fylking ta sig från Haparanda till Ystad genom att lifta. Dom startar i Haparanda 26 april och går i mål i Ystad 29 maj. Jag tycker att så många föreningar som möjligt efter vägen skulle passa på och ha några evenemang för att stödja kampen och samtidigt tala om att dom finns. För så länge det inte finns insamlingsgalor mot prostatacancern bör vi stödja alla möjligheter till att den uppmärksammas. Delta i kampen och stöd insamlingen. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Morn Gösta och jag är glad att du haft en lugn natt!
    Ja du jag har hört talas om detta och här i sta´n följer vi det med intresse. En prestation, verkligen av dessa som gör detta. Det behövs mycket för att öka intresset för denna svåra sjukdom, som drabbar så många män.
    Jag önskar dig en bra dag.
    Varma kramar med ett carpe diem från Christina

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Läser Din dagbok varje morgon innan jag kör till
    jobbet. Du är otrolig duktig på att kunna formulera Dina tankar i ord o skrift.
    Hoppas natten blir lugn.
    Önskar Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  3. God natt Gösta! Hoppas du får en lugn och skön natts sömn! Mina varmaste tankar och kramar till dig från Iris!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. En man i timmen drabbas!

    Vi skulle gärna komma i kontakt med dig. Har du någon mailadress vi kan nå dig på?

    Mvh Cancerfonden
    Zu-Yon Han
    zu-yon.han@cancerfonden.se

    SvaraRadera