söndag 18 april 2010

Status just nu

Söndag 18 april 2010 kl.04.22 Det har varit en rätt så lugn natt men det har kommit några värkar ibland .Det har blivit förändringar under en tid. Det har blivit mer smärtgenomslag och det har blivit mer spridning. Det är fler ställen i kroppen som värker mer än förut och det går åt mer extra  smärtstillande för att det ska gå att fungera. Jag har upptäckt att farten ökar på spridningen och det gör mig osäker. Jag tänkte att om jag försöker att ta upp lite andra ämnen så håller jag uppmärksamheten borta från det onda men det kommer fram till slut att förändringar skett och fortfarande sker. Det är med andra ord värre än det verkat. Sedan har vi stiftelsen som hänger med fortfarande för närvarande är saldot 7100:- men det minskar snart när sammanräkningen för april är gjord. Det har varit lite gåvor men det beror nog mycket på de stora katastroferna ute i världen. Med lite stöd går det nog att verka ett tag till. Carpe diem

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta! Det gör mig så ont att läsa att du har tätare värkattacker. Önskar jag kunde göra något för att hjälpa. Du försöker verkligen att tänka och göra andra saker för att inte tänka på vad som händer i din kropp. Du har ett inre krig där.Har inga ord att säga för att kunna hjälpa, du har den styrkan och är en fantastisk person och hjälper så många.
    Marianne kan vara stolt över sin far!
    Tänker extra mycket på dig nu och hoppas att du orkar fortsätta med din dagbok länge till.
    Många styrkekramar, Christina, Västerås.
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta !Blir verkligen ledsen när jag läser att
    det har blivit värre med din smärta.Känns inte bra, men hoppas att det är tillfälligt.Du vet att önskan är att du ska vara med länge till.
    I fredags var jag med min dotter och barnbarn i detta omtalade Ullared.Detta varuhus är väl känt från norr till söder.Det blev en lång dag på tolv timmar. Har inte kommit i fatt ännu.Men det var trevligt att vara tillsammans.
    Jag har fått något problem med mitt högra öga.
    Ska ta kontakt med ögonmott.Så jag kan komma på kontroll,har tidigare haft för högt tryck på höger öga.Får hoppas på det bästa,att det inte är något allvarligt.
    Här är vädret kallt och regnigt,solskensdagarna
    försvann.Men får hoppas att det bli en bra vår.
    Jag önskar dig en fortsatt bra dag och att din smärta inte ska bli värre.Ha det så gott 1 kram och hälsning Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    En bok- låter som en härlig idé!!!! Det behövs patientskildringar!!!
    Jag önskar jag kunde hjälpa dig med smärtan....tänker på dig. Kanske kan man fr ett palliativt team/ kontakt med distriktsjuksköterska eller remiss till smärtteam ordna med ngn form av pump som ger injektioner kontinuerligt under t ex huden så du slipper smärtdalar/toppar? Fast du har kanske redan en sådan apparat?
    Kramar fr Maria/Yngsjö i Skåne där regnet öser ned...rena höstvädret

    SvaraRadera
  4. Önskar ja kunde göra nått för dej,så du kunde slippa värken.Tänker på dej,ha de så gott de går. Många kramar från Helena

    SvaraRadera
  5. Kämpa på Gösta! Kram Ewa

    SvaraRadera