lördag 10 april 2010

I tomhet

Lördag 10 april 2010 kl.04.21 Det har varit en lugn natt utan störningar. Fast man sover snurrar det väldigt i hjärnan. Av det som far omkring minns man en del men det mesta passerar utan att sätta spår. Tänk om man kunde få välja på vilken dröm som skulle få bli verklighet. Vad mycket det skulle finnas hemma när man vaknade. Jag skulle ha ägt så många stora hus med bara goda frukter och godisbilar och en och annan lakritsbåt att åka omkring i. Jag skulle också ha en farm av olika djur som folk åkte omkring med. Det skulle vara en så konstig värld omkring mig så jag blev nog betraktad som galen eller tokig. Men det händer ju verkliga saker också som i dag kl. 15.03 på radions P1 i ett program som heter Livet och Döden. Jag är intervjuad av Danjel Nam om bl.a livet och döden. Programmet sänds även i repris på söndag morgon 08.30 jag ville bara tala om det om någon är intresserad av att lyssna. Carpe diem

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Ja du, det skulle vara fantastiskt om man kunde få sina drömmar att bli verkliga! Hjärnan vilar aldrig sägs det. Jag har märkt att man ofta drömmer om vad som hänt senaste tiden, men det blir något hopblandat och konstigt. Ibland önskar jag att jag var tillbaka i barndomen - en glad och lycklig tid - utan några krav och förpliktelser. Men å andra sidan har man idag fått livserfarenhet och nya minnen.
    Jag skall lyssna på programmet i P1, Gösta.
    Ha en bra dag och hoppas du har bättre väder än här, för det är mulet och regningt.
    Kramar och carpe diem, Christina.

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta !I bland vill man bara fortsätta drömmar, särskilt när det är trevliga drömmar.
    I bland känns det som man drömt hela natten och man känner sig inte utvilad.
    Det ska bli trevligt att lyssna på P1 i dag.Jag ställer in min mobil så jag inte glömmer tiden.
    Jag vill verkligen inte missa programmet.Ha nu det så gott!Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag tycker att du är avundsvärd som kommer ihåg dina drömmar för det gör inte jag. Jag kan ha en svag förnimmelse av att ha drömt något, men ju längre jag är vaken, ju längre bort far drömmen.
    Ska bli intressant att lyssna på programmet i P1.
    Skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  4. Tack för att du delar med dig av dina tankar även i radio. Kram!

    SvaraRadera
  5. God kväll Gösta..Har precis lyssnat på P1 och nog visste jag att Du är helt otrolig men de här varit något över allt annat...Allt de Du målade upp som en tavla gör att tårarna bara rinner nerför kinderna...Orden räcker liksom inte till nu...Alla Ni som liksom jag inte kunde eller kan höra på radion när de sänds..gå in på SR P1 ..de är oslagbart..Stor stor kram Ulla..
    Ps Visst spelades de här in innan Du fick kontakt med Din underbara dotter ? Ds

    SvaraRadera
  6. God kväll Gösta!

    Kan bara instämma med föregående"talare"

    STYRKEKRAMAR


    Ingalil

    SvaraRadera
  7. Håller helt med de övriga ang radioprogrammet, har precis lyssnat från radioarkivet! Mycket bra program och du är ju en helt enastående människa! Kram till dig och god natt från Iris!

    SvaraRadera