tisdag 27 juli 2010

Trötthet

Tisdag 27 juli 2010. Natten har varit lugn och inga främmande personer har gjort något besök. Det är bara en svacka av trötthet som tagit över. Carpe diem         Klockan är 04.44

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Skönt att natten varit lugn för dig! Det är inte konstigt, att du känner att du är inne i en trötthetssvacka efter alla omvälvande saker du upplevt sista tiden! Hade jag gjort allt detta som du har gjort skulle jag också känna mig trött. Delvis förstås beroende på din sjukdom, den gör ju sitt till. Du får försöka vila så mycket du kan och ladda dina batterier, för det kommer mycket trevligt planerat för dig. Låt dagen bli en "mellandag" för dig, gör bara det du måste!
    Jag önskar dig allt gott, många kramar och - carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta! Jag håller fullständigt med Christina,de e väl inte så konstigt att tröttheten kommer efter allt som hänt runt dig den senaste tiden.Liten paus är vad du behöver inför nästa spännande händelser. Carpe diem. Helge i Upplands Väsby.

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta!
    Bra med lugn natt återigen! Vila nu ordentligt, gör precis bara det du känner för och orkar. Tänk tillbaka på allt det positiva som hänt senaste tiden och tänk framåt på Mariannes besök. Men framför allt vila dig så att du orkar när helgen och Marianne kommer.
    Ha det så bra du bara kan idag. Varma kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  4. God kväll...Allt som jag tänkt skriva är redan skrivit...M a o håller fullkomligt med samtliga...
    För mig är de otroligt att Du orkat så många spännande resor ...med alla intryck och alla möten...och fler kommer de att bli..
    Men jag har sagt de förrut men säger de igen ..med risk att vara tjatig...
    Om alla tog tillvara livet såsom Du gör Gösta ..ja då skulle världen se annorlunda ut..
    Hoppas att Du haft en så bra de går att ha för Dig..och kunnat ligga och minnas allt trevligt..
    För allt kan tas ifrån oss ...men våra minnen kan aldrig någon någonsin ta ifrån oss..
    Där lånade jag min älskade syster råd till mig strax innan hon gick bort..
    Stor kram till Dig ...Ulla...
    Ps Igår fick jag 1 fästingbett och 2 getingstick ..dom lägger inte jag till minnesbanken...Usch och fy så ont de gjorde ..kommer jag ihåg iallafall..Ds

    SvaraRadera