fredag 23 oktober 2009

Jaget

Fredag 23 oktober 2009 kl.05.00     Kära dagbok. Denna natt har jag sovit men med höftsmärtor och axlarna.När natten inte får vara ostörd blir ju drömsekvenserna lite avhuggna.Det blir inget sammanhang i drömarna. Ingen vet hur mycket som far genom huvudet när slutstationen närmar sig, det är åtskilligt och det är inte något trevligt heller för den delen. Det är inga drömmar om rosenfyllda moln mjuka som bomull. Nej det är maror om allt annat som blivit ogjort.Jag ska nog börja tänka mer på mig själv och därmed bli en sur icke kontaktbar person som inte vill ha med andra att göra. För om jag tänker mer på mig själv då slipper jag fundera på hur det går för "Kalle eller Eva och dom andra". Dom får klara sig själva. Jag är inte av sådant virke det går inte att tänka bara på sig själv för då förlorar jag min identitet då är jag inte jag längre. Det står en artikel i Länstidningen Östersund/Berg om en uppföljning från den förra artikeln som var nu i höstas. På nätet går det att hitta den. Stiftelsekontona finns fortfarande om någon vill skänka gåvor.Kontonumren är från Swedbank 81471 441020922 och från annan bank 81471   0441020922  Tack på förhand. Carpe diem

6 kommentarer:

  1. Godmorron Gösta!
    Din identitet ska du inte förlora så tänk du på andra också. Är väl en fin egenskap. Är ju sån själv men ibland går det faktiskt ut över en själv då man glömmer bort det egna jaget på nått sätt o sätter andras behov före ens egna i alla lägen. Ibland borde man kanske vara lite ego. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Morr´n Gösta!
    Natten har varit lite sisådar förstår jag. Inga biverkningar efter droppet?
    Jag tror inte att du skulle må bättre om du blev en "sur icke kontaktbar person". Jag tror att du mår bättre av tänka på andra. Det blir ju lite tidsfördriv om inte annat. Jag är liksom du en kräfta och en sådan är ju bland annat omhändertagande och sån är vi ju både du och jag. Ibland känns det tungt och då tänker jag "strunt i dom", men det håller inte länge. Vi måste bry oss.
    Hoppas att du får en skapligt bra dag idag. Carpe diem
    Många många mjuka kramar
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Glad att du tänker på din identitet, men du får också lov till att tänka på bara dej själv också.
    Kram Ewa

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Nu är det okej igen.Jag fick nästan panik när jag inte kunde komma åt att se kommentarerna och trodde att min dator har fått "tuppjukk"för det är ju den första sidan jag öppnar på morgnarna.Jag kan förstå hur ont du har på nätterna för ibland har jag också men det onda jag har går att åtgärda för jag står på väntelista för operation (hydrocele) vätskefyllda brock runt testicklarna som svullnar och man måste försöka sova i en viss ställning för att inte dom kommer i kläm
    Många hälsningar Nisse

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Trist att du haft det besvärligt i natt. Hoppas du haft mindre ont nu idag. Förstår också att tankar och drömmar blir osammanhängande och att det är mycket som snurrar runt i ditt huvud. Men jag tror inte du är en sån person som kan bli en "sur icke kontaktbar" person, jag tror tvärt om. Och jag tror du mår bättre av att tänka på andra och bry dig om andra.
    Har läst artikeln i Länstidningen, den var bra. Tyvärr är upplösningen på min bildskärm lite dålig så jag kunde inte se bilderna så bra. Men huvudsaken är ju innehållet i artikeln, så att fler får insikt i hur det är att leva med prostatacancer och vad det innebär. Du är helt enastående som delar med dej av hur det är!
    Hoppas du får det bättre nu natten som kommer, så ser jag fram emot att läsa dagboken igen i morgon bitti!
    Som alltid - varma tankar och kramar från Småländskan

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Jag önskar dig en god natt med många timmars sömn och så smärtfri som möjligt.
    Många många mjuka kramar
    Ninni

    SvaraRadera