onsdag 14 oktober 2009

Vet Inget

Onsdag 14 oktober 2009 kl.05.05      Fyra timmar!?!?  Tiden har en förmåga att skena iväg när man sover. Jag somnade nog av ren utmattning för jag kommer inte ihåg när jag somnade. Jag minns att jag hörde radion långt borta och att programet vaken var på.Det måste ha varit vid tolv ett tiden.Nu är jag vaken och har inte mer ont än förut. Nu har jag fått tider för provtagning och droppbehandlingen.Prov i morgon 9.15 och dropp nästa onsdag kl.13.00 . Droppet som ska försöka stärka benstommen. När jag läste kommentarerna från igår fann jag något intressant.Det förekom en diskussion.Nu kanske det händer något.Mycket trevligt att se folk utbyta tankar om det som kan vara aktuellt för dagen.Jag vet inget om dagen som ligger framför mig och kanske det är lika bra det. Men jag hoppas ju ständigt på att stiftelsen ska få en rejäl skjuts framåt. För det skulle värma enormt och få uppleva den första guldkanten. Få se att det verkligen kan fungera. Att kunna förmedla något till någon i landet för det gäller hela landet och inte bara en snäv region.Carpe diem       PS. kontonummren är: från Swedbank 81471 441020922  och från annan bank 81471 0441020922 DS. Tack alla givare.

14 kommentarer:

  1. god morgon min vän.
    skönt att natten varit lugn på värkfronten för dej. jag tyckter oxå det är kul med lite utbyte av ideer och synpunkter. bra att få lite nya infallsvinklar. önskar jag kunde trycka pengar och skicka till dej!kanske jag vinner i kväll på v64. då så fyller vi på fonden. skämt och allvar.
    tänk om alla som är inne och följer din sida kunde skänka 50:- per man/kvinna då hade det rasslat i fondkassan.nu ska jag försöka sova några timmar.det har varit mycket värksamhet i denna vackra kropp.hörs senare.
    j@nne

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta!Hoppas det går lika bra denna andra gång av droppbehandlingen och att biverkningarna blir så få som möjligt.Det är klart att vi ska ta krafttag för att öka på kontot.Vi alla kan avstå något i vardagen för en så värmande önskan.Jag sätter in pengar på kontot när jag skickat detta.Önskar av hela mitt hjärta att du Gösta får dela ut första guldkanten , du som kämpar SÅ för detta.Önskar att alla som läser din blogg antar Jannes utmaning..Till slut önskar jag dig en så bra dag det bara går. Vi hörs imorgon KRAM Märta

    SvaraRadera
  3. j@nne i höllviken14 oktober 2009 kl. 08:47

    har man utmanat andra så får man ju
    sätta in pengar själv oxå.
    det gjorde jag precis nu.

    SvaraRadera
  4. Äntligen har kommentarerna kommit att innehålla lite "vardagssnack" och jag hoppas det kan glädja dej Gösta!

    Vill oxå jag bidra med en åsikt om detta med karlars tester (eller rättare - avsaknad av tester) för prostatacancer. Kan för mitt liv inte begripa att det ska vara nåt genant!! Vi kvinnor får lov att utlämna oss totalt både vad gäller mammografi och cytologprov men nog ställer många många av oss upp på detta och gör det som en självklarhet. Önskar att ditt "upprop" går ut till alla karlar så att provtagningen blir mer "rumsren"

    Här i Örebro har vi en klart strålande höstdag men ack så kall. Fick lov att skrapa is på bilrutorna imorse för jag hade glömt sätta i motorvärmaren:=(

    Nu är det frukostdax på jobbet så jag ska vispa skaka ihop min välling, äta ett par mackor och läsa dagstidningen.

    Varm kram
    Carina

    Till Janne - du är en pärla med dina glada kommentarer

    SvaraRadera
  5. Sänder mina tankar till dig o hoppas på att fonden ska få in en hel del pengar snart.
    Kram

    SvaraRadera
  6. till carina
    jag skrev igår i ett inlägg att om det vore upplagt som det är för kvinnor att sjukvården
    kallar så tror jag det skulle vara en mycket
    stor uppslutning. det finns inga karlar som är rädda för en lite spruta.okey två-tre. men det är inga riktiga män. a man got to do what i man got to....
    men det finns ju ett stort hinder. ekonomi.
    men jag tror att om vi trycker på våra folkvalda
    i riksdagen och även hänvisar till göstas blogg
    så kan det på sikt bli möjligt det jag skriver här!!
    jag har varit i kontakt med många folkvalda i riksdagen.visserligen via mail men dom svarar i regel.har inte testat att ringa dom. men det funkar nog det oxå.
    jag har började skriva igår.
    gör det nni/du oxå.
    kram från
    j@nne i höllviken

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta.
    Det är ju bra att du i alla fall ibland kan vara så gott som smärtfri "nästan".sen så vill jag säga till b.l.a j@nne att det inte är sprutan dom är rädda för.Det är många som till mig har sagt att dom inte vill att läkaren känner på prostatan och det gör man ju via ändan,som jag tidigare sagt så är det många som frågat mig vid träffar då jag sålt blåbandet nålar och delat ut brochyrer
    Hur blir det med potensen.Jag brukar svara att jag hade två svar att välja på .Behålla potensen fullt ut eller dö av cancer,n jag valde att mista potensen
    Hälsningar Nisse i Skutskär

    SvaraRadera
  8. Hejsan Gösta!
    Skönt att du fick sova 4 timmar i sträck och vakna utan mer ont än tidigare. Bra att du får provtagningen i morgon och droppet nästa vecka, hoppas på samma bra effekt av droppet då som den du haft nu sedan förra droppbehandlingen.
    Jag hoppas med tanke på gårdagens bloggkonversation att flera har skrivit till lokalpolitiker och/eller regeringen angående PSA som obligatoriskt prov vid läkarbesök. Och så hoppas jag ju också att flera har satt in en liten slant till fonden!
    Och visst är det ju så, att livet är viktigare än potensen, bra Nisse att du satte ord på de 2 val som finns när mannen väl fått diagnosen prostatacancer!
    Åter igen hoppas jag att du Gösta haft en bra dag och att du får sova minst 4 timmar natten som kommer också!
    Varma kramar från Småländskan

    SvaraRadera
  9. till nisse
    jag tycker och tror som du angående den obehagliga undersökningen vid eventuella
    förhöjda psa-värden. jag försökte bara vara lite
    putzlustig i all den bedrövelse som vi kan känna inför detta oerhört svåra ämne.

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta ! Hoppas att dagen varit något så när för dig och att du kan sova minst fyra timmar eller mer.
    Du behöver all sömn och vila. Hoppas att det gå bra i morgon när du ska på provtagning.Här i Småland är det kallt och blåsigt.Jag gick en kort promenad det var skönt.
    Annars har jag arbetat vid datorn.Är godman och förvaltare och när jag känner mig något så när stark försöker jag arbetar undan en del.Hoppas att det ska komma in mer pengar till fonden.
    Kram Doris

    SvaraRadera
  11. Hej Gösta!jag hoppas verkligen att du inte får mer biverkningar än förra gången,när du får droppet och att du får sova,för det är jobbigt kan jag förstå att vara vaken,önskar dej en bra natt,kram/kicki

    SvaraRadera
  12. Hej Gösta!
    Jag ser att du haft en av de bättre nätterna, Sömnen är ju viktig för då slappnar man av på ett annat vis.
    Det känns bra när det händer något för dig. Gruvar du dig för droppbehandlingen?
    Tyvärr så fick jag inte igång datorn i morse. Det visade sig att det var skärmen som hade lagt av. Det fattades mig någonting hela dagen tills jag fick veta felet.
    Nu önskar jag dig en riktigt god natt.
    Många många mjuka kramar
    Ninni

    SvaraRadera
  13. Hej Gösta,

    skulle du ha någonting emot att jag skriver en insändare i GT/Expressen om din blogg? Jag vill fråga innan jag går till aktion. De som förutom jag följer din blogg kommer att meddela mig om jag av någon anledning missar ditt svar.

    Mvh
    Ramona

    SvaraRadera