lördag 28 november 2009

Tankenatt

Lördag 28 november 2009 kl.04.20   Denna natt har varit som en varannan timmes verksamhet. Mycket blött och lite sömn däremellan. Men som väl är märks det väldigt lite av värken. De vakna stunderna som blir när det är så avdelat på natten ger mycket tid till funderingar av olika slag. Det är svårt att urskilja något speciellt men ändå finns det sådant som tar överhanden av tankarna. Vad är det som skulle ske för att ge mig någon större  behållning av tiden som är kvar? Kanske att saker och ting börjar hända som ger spänning åt tillvaron. Jag börjar bli trött och less på vissa saker där det sägs att det ska vi göra nästa gång eller det gör vi när vi hörs. Sedan händer ingenting och jag slutar tro på att saker  och ting kommer att ske. När dessa tankar dyker upp börjar jag tänka på om det är något jag gjort för att det inte sker eller har jag blivit för egoistisk? Om jag handlat eller gjort något fel så vore det rätt så bra att jag fick vetskap om det. För det kanske går att göra något åt det hela. Under gårdagen inkom det gåvor  på 200:- till stiftelsen som nu har ett saldo på 12800:-  efter avgifter 8300:- tack alla givare och Carpe diem

10 kommentarer:

  1. Hej Gösta!
    Tråkigt att det ska vara så svårt för dig på nätterna.Svettningarna har väl tidigare upphört någon dag efter behandlingarna?Hoppas att det blir så denna gången också.Nätterna behövs till vila,det blir annars en massa olustiga tankar i nattens mörker.
    Tänker på dig o önskar att du skall få en lugn och fin adventshelg.
    Många varma kramar fr.Inga i Skåne

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Du får absolut INTE tro att du gjort fel eller är egoistisk på något sätt! Försök att ändra dina tankar till att du faktiskt har satt guldkant på tillvaron inte bara de som fått telefonkort och choklad utan för oss alla andra som du delar dagboken med. Jag är mycket tacksam för att du delar med dig och det är nog många med mig också. Tack!
    Må så gott Git/Humlan

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag hoppas att svettningarna ger sig snart. Måste vara olustigt att vakna i en genomvåt säng på natten. När man sover illa så kommer både bra och dåliga tankar på besök och har man otur så maler dessa tankar på och gör att det är svårt att somna om, men du behöver ju en hel natts sömn för att orka med.
    Jag vet att jag har frågat förr, men fortsätter du med släktforskningen, men du orkar kanske inte.
    Har du plockat fram lite pynt för advent?
    Hoppas på en bra dag i alla fall. Carpe diem
    Många många mjuka kramar
    Ninni

    SvaraRadera
  4. Svar till Ninni: Släktforskningen har legat nere ett tag men jag börjar nog snart igen. Det här med advent är väl trevligt i sig men det blir nog inga större ansatser till något pynt. Svar till Inga: Svettningarna brukar minska något men dom hänger med hela tiden fast i mindre omfattning. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta !Tänker på dig.Hoppas att du kan njuta något av din dag.Nu när natten varit så jobbig
    För dig.Du är inte egoistisk som trots din sjukdom
    tänker på andra och vill hjälpa samt vara till glädje för någon.Du är fantastisk.Ha det så gott som det går.Kram Doris

    SvaraRadera
  6. hej Gösta,,jag vill önska dig en bra första advent,,Du är en kämpe och duktig och skriva dina tankar ,,,hoppas att du får sova bättre inatt,,många varma adventskramar Marita

    SvaraRadera
  7. Hejsan!
    Det är ju positivt att du inte haft så mycket värk natten som gått, hoppas svettningarna försvinner successivt nu så du får sova lite mer också.
    Du om någon är väl långt borta från att vara egoistisk! Du som är så omtänksam om andra, som startat stiftelsen för ensamma och sjuka för att ge dom en liten guldkant!
    Sen finns det ju människor som alltid säger exempelvis att det ska vi göra nästa gång vi ses eller hörs, men som inte menar det utan det är bara en inövad fras. Dom människorna lär man snart känna och vet att det bara är tomma ord.
    Har du några önskemål som du skulle vilja förverkliga, som du går och funderar på? I så fall har du tänkt på hur det skulle kunna genomföras?
    Nu har jag för en stund sedan tänt adventsljusstakarna i fönstren, inhandlat en liten julros och gjort i ordning ljusstaken med levande ljus (men den får tändas först i morgon).
    Hoppas du får en lugn, svett- och smärtfri natt och en skön 1:a adventsmorgon i morgon.
    Mina varma tankar och kramar till dig från Småländskan!

    SvaraRadera
  8. Hoppas att du får en lugn 1:a advent i morgon
    Kram från Lilian

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta!

    Önskar dig en lugn och fridfull första advent.

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta,
    Tänker på dig och sänder dig varma kramar och hoppas du får en bra början på första advent. Vi är många som är med dig och tänker på dig.
    Kram
    Maria

    SvaraRadera