söndag 1 november 2009

En vanlig morgon

Söndag 1 november 2009 kl.04.40 Kära dagbok.Den här natten har varit både bra och dålig.Det som är bra är att jag sovit någotsånär.Det dåliga är oron för vad som händer när jag kliver upp.Ska jag mötas av en infekterad dator eller kan jag skriva min dagbok som vanligt? Än så länge verkar det gå vägen.Jag funderar på hur det ska bli resten av dagen? Det blir som vanligt jag skriver dagboken och tar sedan lite kaffe och en smörgås.Sedan slötittar jag på tv.Och somnar.Vaknar efter en stund och tar morgondosen av medicinerna.Fortsätter att slötitta på tv och somnar.Så här fortgår nästan hela dygnet.Ibland kan det bli något avbrott när det händer saker som är intressanta.Eller när det är dags för mötet med tidningen, som är ett välkommet avbrott,då vi ska göra något av vardagsrutinerna. Det gäller besök på vårdcentralen för olika behandlingar t.ex. eller något annat som är på tapeten.Det är en enahanda vardag och därför tycker jag att kan jag göra något för att andra inte ska behöva uppleva samma saker så är det något bra förhoppningsvis.Stiftelsen är en sådan sak men det går trögt för att kunna förverkliga.Jag vet inte hur det ska gå till att få ihop så det går att förgylla tillvaron för fler än 5-10 stycken. Efter olika avgifter för tillstånd och registrering så är det inte mer än drygt 5000:- till att förgylla tillvaron för någon. Och beroende på hur mycket det ska vara för att lysa upp tillvaron, för någon av de glömda och gömda canceroffer som finns där ute och på sjukhus och vårdinrättningar,så kan det inte räcka så långt.Det finns åtskilliga som vi inte ser eller hör.Stiftelsen ska försöka att göra en insats och det blir med dom medel som är tillgängliga.När det är förbrukat blir det nog inte någon fortsättning såvida det inte flyter in mer gåvor.Finns intresse så är kontonen: Från Swedbank 81471 441020922 och från annan bank 81471 0441020922 Tack på förhand. Carpe diem Ps.Vad är skäligt för en guldkant? Ds

4 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta Skönt att du fått sova lite bättre inatt. Förstår om du är orolig för att inte kunna skriva din dagbok, dessa hackers som håller på att sabba en massa för andra dom sänder ju ut virus på vissa servrar,En massa tidningar till o med Polisen fick ju besök av dom veckan som gick, Fattar inte grejen att dom håller på så här, skall höra med min son som är mer haj på detta.
    Har du daglig kontakt med Tidningen eller blir det bara när du skall till Vårdcentralen.
    Du undrar vad som är skäligt för en guldkant, Ett besök kan betyda otroligt mycket,en axel att luta sig mot i svåra stunder, en liten blomma.
    Jag håller med dig Stiftelsen går väldigt trögt, Men rätt va det är så kommer den igång igen, själv satte jag ju in 2 stora summor, men det behöver ju inte ni göra utan många bäckar små blir en stor å. Ha en så bra dag du kan nu.
    Kram Barbro Göteborg

    Glöm inte
    namninsamlingen.se/index.php?sida=2&nid=3865 skriv in era namn ni kan dölja dom oxå om ni inte vill synas på nätet

    SvaraRadera
  2. Morr´n Gösta!
    Idag var det med viss spänning som jag satte igång datorn och gick in på din blogg. Skulle den finnas eller inte. Hade du varit inne på någon okänd sajt när du fick viruset i går? Det kan ju också smitta via mail.
    Jag blir glad när jag ser att du fått en ganska bra natt.
    Att förgylla dagen för någon kan också vara att ta med sig fika och hälsa på någon en timme eller fler. Det går att göra något utan att det ska kosta en massa pengar. Jag har märkt att kan man inte vara med som förr så försvinner "vännerna". Jag sätter detta inom parentes för jag tycker inte att dom har varit några vänner. Du vet, i nöden prövas vännen och det kan jag faktiskt skriva under på.
    Nu hoppas jag att du får en bra dag. Carpe diem
    Många många kramar
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Svar på frågorna: Länstidningen kommer att följa mig i vardagen och inte bara vid sjukhusbesök.Vi räknar med en artikel i veckan. Fredag eller Lördag. Viruset eller trojanen hade kommit via en blogg som troligen legat nere p.g.a. attacker från liknande.Får se hur länge det klarar sig för dom är aggresiva.Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  4. Skönt att du fått sova något så när i natt. Och idag är inte datorn infekterad, utan allt fungerar. Det är för trist det här med virus som sprids av en massa illvilliga personer och dom här virusen drabbar ju olika internetsidor titt som tätt. Härom dagen var det ju både nyhetssidor och polisen som hade drabbats.
    Hoppas ändå du haft en ganska så bra dag idag. Här har vädret varit mest mulet och grått, och råkallt så någon längre utomhusvistelse har inte varit att tänka på.
    Som vanligt finns du med i tankarna om dagarna och jag skickar mina sedvanliga varma kramar till dej och hoppas natten som kommer ger dig en hel del god sömn! Hälsningar från Småländskan

    SvaraRadera