tisdag 15 december 2009

Räknefel kanske

Tisdag 15 december 2009 kl.04.44  En natt som jag inte kan likna vid någonting. Höftont till illamåendets gräns kombinerat med vadmuskelsendrag. Ja jag vet inte om det kommer mer kombinationer. Men just nu räcker det mer än väl. Varför är det så viktigt med perfektionism i allt? Orsaker kan finnas till olika sätt att uttrycka sig. Nu för tiden har jag slutat att fundera över varför det är si eller så. Jag trodde i min enfald att jag skulle få lite längre tid till att reta och vara er till besvär i olika situationer? Men dessvärre verkar det helt plötsligt vara genvägar som gäller. Tiden verkar bli kortare och målsnöret kommer närmare i snabbare takt. Jag har inte kraft och ork att streta emot så mycket mer och det märks ju på att tröttheten håller på att förbereda kroppen för vilan. Hur mycket kortare är det ingen som vet men det finns ändock ett litet hopp om att matten inte var det starkaste ämnet i skolan. Att försöka att leta orsaker till det ena eller andra gör ju varken från eller till så jag fortsätter ändå. Carpe diem

10 kommentarer:

  1. Morr,n Gösta!Tråkigt att du har haft en dålig natt igen.Men hoppas att din dag ska bli bättre för dig.Jag tycker att du är fantastisk som orkar skriva trots din smärta.Kanske lätta det lite när du skriver. För min personliga del känner jag att när jag är trött eller ledsen skriver jag ner mina tankar och då känns det bättre.I går fick jag frossa och mådde dåligt. Men sovit ganska gott.Men känner att det är något på gång, ont i rygg och mage.Får se var det tar vägen.Nej nu får jag sluta klaga. Tänker på dig med all din smärta.Ha det så gott det går.Ska försöka vila en stund till.Kram Doris.

    SvaraRadera
  2. hej o gomorron hoppas att din dag blir bättre än din natt.Läste att de va några män som vaknat till o skrev,intressant.Min dag i dag verkar bli bra, har haft en släng av magsjuka.Bagateller mot din sjukdom, Må så gott många kramar o tankar från Helena

    SvaraRadera
  3. Tårarna rullar ner för min kind... Du finns i min varma tanke.
    Kramar Dalkullan

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!

    Blev verkligen modfälld när jag läste om din natt.Hoppas att din dag skall bli till bättre.
    Förstår inte var du hämtar all kraft och att du orkar skriva trots alla motgångar.
    Kanske kan du få lite sömn o vila under dagen,det kan behövas efter en svår natt.
    Tack för att du finns med din kämpaglöd.
    Många varma tankar o kramar fr.Skåne.
    Ps.Nu har vi också fått snö o några grader kallt.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Så har du haft en jobbig natt igen. Det är oerhört slitsamt när man inte kan sova och därtill ha svåra smärtor.
    Man blir lite besviken när det finns människor som bara letar fel. Det är ju innehållet som gäller. Eller hur? Det är ju pga sådana kommentarer som gör att man inte vill skriva en kommentar i din blogg.
    Tänk om man fick önska sig något. Då skulle jag önska att din situation gick mot det bättre och inte tvärtom. Det verkar som om du mår mycket sämre nu. Din minskade energi tär ju också. Det är ju bra att du kan få vila under dagen när du har dina smärtfria perioder, om du har några sådana?
    Här har det kommit mycket snö i natt, så nu verkar det som om vintern har gjort sitt intåg. Det är bra för det blir lite ljusare ute när marken är täckt av snö. Kanske får vi en vit jul i alla fall.
    Jag önskar dig bra dag så du kan vila lite. Carpe diem
    Många många mjuka kramar
    Ninni

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Så har du då haft en av dom där jobbiga nätterna igen! Det blir ju så tungt för dig, dels med smärtor och så illamående och kroppen tar stryk av att inte få sova. Jag blir så ledsen för din skull, du behöver all sömn du kan få och smärtfrihet naturligtvis.
    Jag tycker inte alls det är viktigt med perfektionism, det finns ingen som är helt perfekt och det är skönt tycker jag. Man måste få ha sina fel och brister, det hör liksom till.
    Jag tänker på dig och önskar jag kunde göra mer för dig, jag kan bara önska att du ska kunna få må lite bättre, kanske kan din doktor korrigera medicinerna ytterligare så att du får mindre smärtor?
    Hoppas du kan sova lite nu på dagen och att smärtor och illamående minskat.
    Gösta, jag skickar mina varma tankar och kramar till dig via etern och hoppas du känner att jag och många med mig tänker på dig.
    Hälsningar från Småländskan

    SvaraRadera
  7. Kramar från Yvonne i skåne.

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta! Jag tycker att det är för bedrövligt att du måste ha det så här. Jag tycker du är en kämpe.Tänk om man kunde göra nåt för dig.Jag tänker på dig. Kramar Lilian

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta!
    Tänker på Dej och hoppas att Din dag har varit någorlunda dräglig. Här nere Skåne har det snöat mer el mindre hela dagen och mer lär det bli.
    Jag hoppas att Du får en lugn och skön natt utan
    för mycket smärta.
    Kramar från en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  10. God kväll Gösta!

    Du finns i mina tankar. Önskar jag kunde göra något för att lindra din smärta.

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera