lördag 29 augusti 2009

Avslut

Lördagsmorgon 29 augusti 2009 kl. 02.00  Skollärarn jag vet att du ber för mig.Det räcker att du talat om det en gång. Min dagbok var inte tänkt till att bli en bönemötessida. Idag tänker jag inte skriva något i dagboken. Jag mår inte bra av att se början till strid p.g.a. att  någon tar sig friheter att använda min sida för en möjlighet att utöva någon form av mötesverksamhet. Idag blir det inget carpe. Jag återkommer kanske en annan gång.

11 kommentarer:

  1. Hej Gösta
    Hoppas dom som håller på med sådant här på din sida slutar med det. Detta är en sida om o dina känslor genom dessa dins asista dafar. Hoppas det blir många dagar kvar att läsa. När jag läser dina inlägg blir jag både glad o lädsen. Ledsen för att jag vet hur ont du gar det. och glad för att du trots dina krämpor att du orkar att meddela oss som vill följa med till bitter end..Kram frånn birgitte
    Nu ska jag gå å sova och du kommer att vakna snart.carpe diem

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Det är sorgligt att du inte vill skriva, för jag reagerade mot att din blogg användes till annat. Du får inte sluta att skriva för då kommer jag bara att undra hur du har det. Någon strid blir det inte från min sida utan jag var tvungen att säga ifrån. Vi har haft en underbar relation, kan man säga så, och den vill jag ska fortsätta. Allt görs ju för din skull. Jag är rädd om dig och din blogg så låt ingen förstöra, utan vi kan väl fortsätta som vanligt..
    Har du haft det besvärligt i natt eftersom du skrev vid tvåtiden i natt. Hoppas att du får en skaplig dag i alla fall. Carpe diem.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. God morgon Gösta efter en natt som jag kan förstå inte varit bra..
    Så blev då "måttet" rågat till bredden..
    Ett sundhetstecken från Dig att sätta stopp på bönehetsen till sist...
    Var och en får vara saliga i sin tro men förfölj inte sjuka och svaga människor .....
    Jag bor ett stenkast från Knutby och Livets ord stora anläggningar..Orter och anläggningar som hela världen vet vad de ligger idag efter allt som hänt och händer där..
    Steget mellan klokhet och dårskap är inte långt ibland...
    Snälla snälla snälla Gösta imorgon hoppas jag kunna få den stora äran att läsa Din dagbok igen ..att få delta i Din vardag...
    Och att bollplanket Du erbjuder att vara står där igen..och att vi inte kanske bara pratar sjukdomar utan också delger Dig våran vardag..
    (De var en fråga..svar önskas om utrymme finns)
    Du har lärt mig något väldigt fint och betydelsefullt...Att delge den sjuke vad som händer runt omkring ..inte sätta den sjuke på "undantag"..
    Och till alla kommentatorer...Nu "åker" vi vidare vi som vill med våran sunda medmänsklighet fortsätta resan tillsammans med reseledaren Gösta..
    För att..
    När vi hjälper en annan uppför berget
    bestiger vi det samtidigt själv.
    Och "berget" kan vara bara att klara dagen..
    Stor kram till Er alla ..men störst är kramen till Gösta U-a

    SvaraRadera
  4. Hoppas du snart är tillbaka igen.
    Förstår att du vill pausa.

    Tänker på dig
    Kram
    /A

    SvaraRadera
  5. Tack för att ni bryr er. Jag kände att jag måste få försöka ta tillbaka min dagbok.Jag tänkte inte på er just då och det blev lite fel.Dagboken återkommer igen imorgon.Utan reaktionen igår hade jag nog trampat på i ullstrumporna.Kram på er och ha en bra dag.Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  6. God morgon Gösta ! Det högg till i mitt hjärta när jag läste ditt inlägg i morse.Ser nu att du kommer tillbaka imorgon , Du är stark, hoppas din dag blir så bra det bara går idag.Tänker extra mycket på dig idag förstår att du har funderingar , men vi hörs imorgon.KRAM Märta

    SvaraRadera
  7. God morgon Gösta.Tack för att du fortsätter.Jag hoppas att jag inte trampade dig på tårna för jag tyckte som du att det inte var någon bönemötesforum utan Din och bara Din dagbok som vi fått ta del av hela sommaren varje dag. Hälsningar Nisse

    SvaraRadera
  8. GöstA Tack för din omtanke !Du är helt otrolig.
    Bryr dig om mig,fast du själv har så ont.
    Önskade att jag kunde ta en del av din smärta.
    Jag mår lite bättre i dag.Ska absolut inte vara gnällig.Kram på dig och på återseende.Doris

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta! Jag reagerade lika starkt på kommentaren från "skollärarn"! Förstår din reaktion fullt ut. Det är lika fult att lova "fullständig helande eller att bli frisk" då det gäller psykiskt sjuka. Har erfarenhet från mitt jobb. Skäms skollärarn!
    EMO

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!
    Det är en positiv sak att du även orkar sätta gränser! Hejar stort på dig!!! Ser fram emot att läsa din dagbok i morgon bitti igen!
    Kram från Inger.

    SvaraRadera
  11. men f-n så får ni inte göra, försvinn ni som håller på med detta låt oss som bryr oss OM Gösta få komma in här o läsa hans visa ord och även läsa om hans kämpade i sina sista dagar.

    Hoppas alla försvinner så Gösta kan orka att skriva igen, han behöver ju denna lilla väntil.

    Gösta: hoppas dom slutar snart för jag vill inte att DU slutar, ser fram emot att läsa din blogg varje dag ju. Kram Birgitte

    SvaraRadera