söndag 30 augusti 2009

Morgon 1

Söndag 30 augusti 2009 kl.06.05.  Att göra ett litet uppehåll kan vara nyttigt. Man kan få lite perspektiv på vad det är man gör. Jag lämnar frivilligt ut delar av mitt liv till en dagbok som andra kan läsa. Varför? Det är ett sätt att få utlopp för allt som ingen annan kan känna. Att ha ständig värk och veta att det är den som är min baneman är så frustrerande och då är det bra med dagboken. Det ger mig en möjlighet att komma till- baka  till vardagen igen. En dags uppehåll blev en dag som jag tappat för det fattades något. Idag blev det sen morgon.Var lite tveksam om jag skulle skriva något? Nu börjar jag nästan att gå runt med allt och repetera det jag skrev tidigare jag är nog på väg någon annanstans. Vet ej men något händer i alla fall. Nu får jag sluta. Carpe diem                                                              Fondkonto: Från Swedbank  81471 441020922      Annan bank: 81471 0441020922

8 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Vaknade ,skyndade mig att sätta igång datorn gick in på din dagbok. Oj va det värmde att du fortsätter skriva.Du delar verkligen med dig av ditt liv och du har en enorm styrka.Jag har skrivit det förut men gör det igen.DU är en fantastisk människa. Önskar dig en så bra dag det bara går. Vi hörs imorgon KRAM Märta

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Vad glad jag blev när du hade skrivit igen. Jag hoppas att du ska känna som tidigare när du skriver i din blogg. Det har blivit ett måste för mig att få veta hur du mår.
    Jag hoppas att du inte har det för svårt för det är som du säger att vi kan inte känna din smärta, men lite kan jag förstå av egen erfarenhet.
    Jag önskar dig en uthärdlig dag idag. Carpe diem
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Tack för att du finns igen. ! Skollärarn

    SvaraRadera
  4. God Morgon Gösta!
    Blev så glad när jag loggade och gick in på din blogg!Känns som ett måste för mig att innan jag gör något annat kolla hur det är med dig!
    Jag kan heller inte känna din smärta, men lever med ständig smärta pga. en kronisk sjukdom!
    Försök ha en bra dag!Carpe Diem.
    Kram från Inger.

    SvaraRadera
  5. God förmiddag Gösta..Så blir de som en upprepning av vad alla skriver igen...men så glad jag blev när ordningen i klassen är återställd..Du har skrivit i Din dagbok..jag har fått läsa den och mina funderingar om hur Du mår har fått svar..Här i närheten av Uppsala skiner solen så vackert idag hoppas den gör likaså hos Dig..Jag fick svar oxå på annan fråga idag på morgonen..Jag har sett att något pågått i mitt grönsaksland ett tag..som att någon varit där ibland.Då sitter en liten liten Gösse harpalt där bland morötterna och salladen och ser vettskrämd ut när jag kommer dit idag på morgonen..Men jag sa till han att grönsakerna räcker både till honom och mig faktiskt..Varsegod och ät..Delad glädje är dubbel glädje..På tal om de ..glöm inte GÖSTAS FOND FÖR ENSAMMA CANCERSJUKA..alla kan bidra med en liten slant..Kram Ulla..
    Ps Jag tror jag vet vad den söta harpalten ska få heta Ds

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!Blev glad att du är tillbaka igen,hoppas verkligen du orkar och vill fortsätta.Har ochså erfarenhet av värk,men förstår att det går aldrig jämföra smärtor,det du upplever är ju det värsta man kan gå igenom.Här blåser det kallt i dag,ha en så bra dag som möjligt,kram kicki

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta! tack för att du orkar skriva igen.Är glad när jag ser din blogg och kan följa dig.
    Min feber håller på att ge vika. Medicinen har börjat verka.Tänker på dig Kram. Vi hörs i morgon.
    Doris

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta. Jag hade i mitt bakhuvud att man kan köpa nåt band eller nål för att stödja prostatacancern..Kom på att jag har ju en sådan själv ju hihi...minnet vad är det hm.. Alla som vill stödja forskningen om prostatacancer kan köpa den BLÅ-BANDET nålen. Finns i olika affärer vid kassan. Jag köpte min på ICA.
    Så alla som vill stödja forskningen inom just årostatacancer HÅLL utkik efter BLÅ-BANDET nålen. Om du köper denna nål vet du att pengarna går till just forskning om prostatacancer, gäller på samma sätt som rosa bandet- bröstcancer.

    Hoppas alla letar efter det BLÅ-BANDET nålen nästa gång ni är i någon affär.

    Min man och jag har var sin blå o rosa. Tips. ge bort en nål i present.

    Birgitte

    SvaraRadera