tisdag 19 januari 2010

Att arbeta dubbelt

Tisdag 19 januari 2010 kl.04.20. Den här natten har också varit lugn tror jag. Börjar förstå varför jag är så enormt trött på dagarna. Jag lever ju två liv ett på dagen och ett när jag sover. När jag sover är det så mycket jag får uträttat. Det är möten av olika slag och andra arbeten som jag utför. När jag är vaken utför jag inte lika mycket men är ändå trött på kvällen. Det känns som det skulle vara två paralella liv. Och när jag sover kommer det upp så många olika lösningar som ska tas upp när jag vaknar för det går inte att göra några anteckningar och det går inte att ringa för det finns inga telefoner. Jag önskar att det ginge att filma allt det som görs i sömnen för då skulle många problem bli lösta. Det är konstiga saker kanske något av det övernaturliga som ingen ska förstå. Om jag kunde ha samma uppfinningsrikedom när jag är vaken vad spännande det skulle vara. Verkligheten har så mycket att tala om för mig och andra om vi bara gav oss tid till att använda dom kunskaperna. På något vis verkar livet i sömnen vara det liv som skulle vara egentligen. Carpe diem     Ps. Stiftelsen har fått gåvor och har nu ett saldo på 7555:- Tack för allt. Ds

7 kommentarer:

  1. God Morgon Gösta !Gott att natten varit bra trots att du har drömmar.Jag drömmer också mycket.Jag fick ett råd av en god vän att skriva ner mina drömmar.Alla kommer man inte i håg men en del är ganska tydliga när man vaknar.Många är jobbiga och hänger med hela dagen.Hoppas din dag bli bra.Det känns bra att det kommer in mer pengar till fonden.För du gör verkligen en god gärning.
    Ha det så gott !Varma hälsningar och kramar.Doris

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta.Måste få säga att jag tycker du valt ett mycket vackert motiv,till början av dagboken.Kan titta på det där huset hur länge som helst,och bara beundra det.Jättefin bild.Skönt att du fått sova lite grann,och hämta lite nya krafter.Undrar om du får komma ut en liten stund? när vädret tillåter och om du orkar.Ser fram emot att läsa din dagbok imorgon igen.Hälsningar o kram från en medmänniska.Idag carpie diem

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    En lugn natt igen, vad skönt för dig. Jag log när jag läste din dagbok idag, för jag jobbar också väldigt mycket på nätterna, är också på möten och ute bland människor och informerar och instruerar men jag vet inte riktigt om vad. Och jag har så stora planer i drömmen, en del minns jag när jag vaknar, andra minns jag nästan inget av alls. Konstigt.
    Inatt har det snöat ganska mycket här hos oss, men nu har det avtagit lite. Får väl se vad det blir av det hela, men jag orkar inte skotta så mycket, så det känns lite besvärligt för man måste ju kunna ta sig ut. Men det löser sig alltid, får ta lite i taget.
    Bra att det kom in lite pengar till stiftelsen igen, men det behövs att fler skänker lite.
    Hoppas du får en bra dag idag.
    Varma kramar från Småländskan

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Bra att du haft en skaplig natt.
    Vad gäller ditt dubbelarbete så är du lycklig som kommer ihåg dina drömmar. Jag gick en gång en kurs där man bland annat tog upp varför man drömmer, både mardrömmar och bra drömmar. Vår kursledare sade då att hjärnan bearbetar vad man varit med om eller om man funderar på något som man inte vet hur man ska lösa. Han sade också att man skulle ha en anteckningsbok och penna bredvid sängen så man kunde skriva upp drömmarna direkt när man vaknar. Det är sällan som jag kommer ihåg mina drömmar.
    Här är det grådisigt väder och det gör ingen lycklig.
    Jag hoppas att din dag fortsätter där natten slutade. Jag önskar att du kunde få slippa smärtorna en längre tid. Carpe diem
    Skickar många många mjuka kramar till dig.
    Ninni

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!

    Du finns i mina tankar.

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!

    Skönt att du får sova och drömma. Du verkar ha ett rikt drömliv, det har även jag. Ibland är det som att hamna mitt i en film och det finns ofta en konstig logik som inte existerar i verkliga livet. Det är verkligen spännande med drömmar och som du skriver så skulle man vilja filma det hela, för tyvärr glömmer man de flesta drömmarna ganska fort. Det finns vissa som etsar sig fast ändå.

    Här har det kommit mer snö i natt och jag är ganska trött på snön nu. Det är trots allt inte kallt i alla fall.

    Många kramar

    Gunilla A

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!

    I kväll är det fritt på Karlavagnen med Kjell Peder. Skall du ringa in?

    Ingalil

    SvaraRadera