måndag 11 januari 2010

En händelsemorgon

Måndag 11 januari 2010 kl.04.27. Du dagboken du ser allting som jag tänker och känner. Du kan väl göra så allt det som väntar mig kan dröja lite längre innan det händer. Mina armar är så onda idag så jag kan inte stödja på dom. Jag vet inte vad det beror på. Från armbågarna ner till händerna verkar dom helt borta men gör väldigt ont. Jag har fått ordination på att ta mer medicin för att se om det går tillbaka. Om det fortsätter ska jag ta kontakt med sjukhuset igen. Det här är inte vad jag tänkt att göra idag. Men vad jag vill och vad som sker är helt olika saker. Om det ska vara så här det börjar då vill jag inte vara med så länge. Det fanns något jag hade förberett till några personer som en guldkant och som en påminnelse att dom finns kvar och inte är bortglömda bara för att helgerna är över. Jag får göra det först nu på morgonen om inte smärtan skulle ge med sig. Det verkar som om något är på gång som gärna hade kunnat få vänta ett tag till. Carpe diem

9 kommentarer:

  1. Morrn Gösta!
    Det gör mig mycket ledsen att läsa, att du har sådan värk i armarna! Du måste kontakta din läkare för att se om han kan ge dig en förklaring! Det kan bero på, att du kanske ansträngt armarna för mycket? Jag lider så med dig, förstår, att varje förändring du känner, ger dig rädsla för att det går för fort. Önskar så, att jag kunde göra något! Vilken människa du är Gösta! Fast du är så orolig och har sådan värk, tänker du på att glädja andra! Det känns så orättvist att du skall behöva ha det så här. Kan man inte stoppa tiden?
    Skickar med många varma kramar till dig och ett carpe diem från
    mafina

    SvaraRadera
  2. Morr´n Gösta!
    Ingen vidare start på dagen måste jag säga. Ett önsketänkande är att det skulle finnas en medicin som kan ta bort värken, men att man fortfarande är klar i huvudet. Jag önskar innerligt att din värk i armarna försvinner så du kan använda dagen till det som du hade tänkt dig. Tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig, utan man får ändra planerna efter situationen. Man kan ju fundera över om du har legat konstigt i natt eller om det är cancern som gör sig gällande. Jag hoppas på det första alternativet.
    Jag fattar inte att du orkar sätta dig och skriva i din dagbok när du har det så besvärligt.
    Jag hoppas att din dag blir bättre än den har börjat. Carpe diem
    Skickar många många mjuka kramar till dig.
    Ninni

    SvaraRadera
  3. hej de va ingen bra start för din del,men ja hoppas värken ger med sej så du kan göra de du tänkt dej.Förstår din oro nu de man inte vet e ju svårast hoppas dagen blir bättre många kramar o tankar rufsan

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta !jag blir så ledsen att läsa om din smärta.Det är så orättvist att du ska behöva lida så.Hoppas att det det lindrar om du ta lite mer av medicin så att du kan få en bra dag Förstår att du tappar modet och vill ge upp när smärtan är så svår. Men jag hoppas innerligt att den ska ge med sig och att du kan vara med länge till.Hur orkar du tänka på andra när du har så ont?Vilken människa du är.Gösta önskar att värken släpper och att din dag bli bra.Kramar och vänliga tankar till dig.Doris

    SvaraRadera
  5. God morgon Gösta.Förjäkligt när man har värk,men du ska se att det blir bättre,kanske har ni väder omslag,och att du också börjat påverkas av detta, pga din sjukdom.Jag hoppas v ärken lindras ,så att resten av dagen blir någe så när bra,för att övergå till en mycket bra och smärtfri dag imorgon.Ser fram emot att läsa din dagbok,i morgon igen.Hälsningar o kram från en medmänniska .

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!

    Blir så ledsen, när jag läser dagboken idag. Hoppas värken ger med sig under dagen. Ser fram emot, att läsa i morgon igen,med hopp om att du känner dig lite bättre.

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Jättetrist att läsa att du har så ont idag. Undrar om det släppt av något nu efter att du tagit lite mer medicin, hoppas verkligen det! Men jag är ju full av beundran över att du, trots att du har så ont och blir missmodig ändå orkar tänka på guldkanter till andra personer! Du är så helt enormt fantastisk! Hoppas du känner att vi är många som tycker det!
    Tänker jättemycket på dig och hoppas som sagt att smärtorna har lindrats och att du får en ganska så bra dag. Ser fram emot att vi läses igen i morgon och att du då dels fått sova lugnt och dels har sluppit dina smärtor!
    Många och varma tankar och kramar till dig från Småländskan!

    SvaraRadera
  8. god middag.

    Här lyser solen och det är bara några grader kallt.
    Hoppas du kan njuta lite av dagen trots allt.
    Kramar från sörmland

    SvaraRadera
  9. hej min kämpe
    Du får se dagen i morgon blir det bättre, här har vi 17- och jag är köldelergisker så det är tufft med andningen.
    Ha det så gott och ta ett glas vin innan du lägger dig då kanske du får fina drömmar och en bra sömn.
    Go natt kramar Hulda

    SvaraRadera