fredag 24 juli 2009

En aning förvirrad

Fredag 24 juli 2009 kl.04.10. Regnet vräker ner just nu . Antagligen var det de som väckte mig. Gårdagens oro var både befogad och inte. Jag har någonstans i mitt bakhuvud det att man kan komma bort sig. Jag har gjort det. Vet inte hur eller när jag gick och lade mig. Tittar på telefonen och ser bara en blinkande lampa. Någon har ringt och jag vet inte vem. Hur mycket mer är borta? Det är troligen så här det kommer att bli i fortsättningen. Bara en sak får inte försvinna och det är vem jag är.Tänk hur många som går och bär på ingenting .Man bär inte ens ett namn. Kanske oftast kallad vid en del öknamn det enda som är kvar i minnet. Jag är helt borta idag det är något i rutinerna som inte stämmer. Det kanske rättar till sig. Carpe diem.

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta!
    Jag är också vaken och i gång ganska tidigt.Jag är ju ny läsare av dina dagliga rapporter,men kan redan konstatera att du mitt i smärtan och troligen AV den fysiska smärtan på något sätt renas. Det verkar som om vissa saker skalas bort och något som jag inte riktigt vet vad det är kommer fram.Detta något tycks ha ett spår av tillförsikt i sig.Eller? Insikten av att du snart lämnar allt och vinner allt kommer att hjälpa dig hela vägen ända fram.Du är med i min bön varje morron från och med i dag Gösta.
    Skollärarn

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta! Hos mig regnar det ordentligt och har så gjort hela natten.Hoppas "den blinkande lampan" besöker dig idag och blir dagens överraskning. Önskar dig en lugn dag och att solen kan titta fram en stund. KRAM Märta

    SvaraRadera
  3. Godmorgon Gösta!
    Jag önskar att du får en så bra dag som möjligt.
    Tänker på dej. Många kramar.
    MVH.
    Anita.

    SvaraRadera
  4. Regn här med nere i Mälardalen. Det fick bli en snabb morgonrunda med hunden.
    Jag har följt en nära vän som hade cancer. En gradvis anpassning till situationen. Det var hon som tröstade oss vänner och sina barn.
    Njut av dagen om du kan! /Inga

    SvaraRadera