fredag 10 juli 2009

Typiskt att det händer

Fredag 10 juli 2009 kl. 05.15. Tänk ännu en ny dag. Att få vakna och deltaga i nya världshändelser det måste vara en förmån . Svårt att tänka sig ,vara delaktig i det stora, när det oftast räcker till med den lilla värld som är alldeles inpå och nära. Vilka bidrag man kommer med beror till stor del på vad som prioriteras av en själv. Det finns ju tack och lov olika saker hos oss alla. Igår var jag i kontakt med vården.Det som gäller är höjd medicindos och försiktighet med vad man gör. Benstommen har också blivit försvagad så man får akta sig för slag och brytningar. Det nya är att arm-och benbrott ligger och lurar någonstans. Det är också risk att kotorna i ryggen trycks ihop så det blir en förlamning som följd. Så det är bara att ta det lugnt och inte börja med några större gymnastiska övningar. För övrigt så regnar det idag så risken för övningarna är ganska så liten. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Men gunga gungstol kan oxå ha sina risker. Lika så sitta och sappa med fjärrkontrollen. jag råkade ut för att ett finger gick ur led när jag satt o zappade.
    Sköt om dig Gösta och jag ser framemot morgondagens läsning

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta, Birgitta här!
    Ja du, åter en dag på väg. Idag är det lite kyligt här så det är inneväder. Fast man kunde ju lika gärna vara ute. Undrar om du har varit ute i friska luften idag. Gör det mycket ont? Önskar dig en så bra fortsättning på dagen som det går att få.
    Kram Birgitta, hörs imorgon.

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    I dag är det väl gråväder både ute och inne. Här har vi regn o storm. Inget nytt om pumpen när du var i kontakt med vården? Kanske klarar du dig längre nu när dosen är höjd. Sover du bättre?
    Carpe diem

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta, Doris här.Lite ruggit väder.Skönt att vara inomhus.Men även värmen var jobbig.Ska inte klaga.Orkar du vara ute och njuta.Eller har du så ont att du måste ligga till sängs det mesta.I går fick jag tid till läkaren,ska kolla hjärta och ta prover innan operationen.Ta det nu lugnt så du inte bryter armar eller ben.Var försiktig.
    Kram så länge.

    SvaraRadera