torsdag 9 juli 2009

Glömska

Torsdag 9 juli 2009 kl.04.50 En ny dag börjar att randas. Morgonens smärtnivå är ovanligt hög. På en 10 gradig skala ligger den på 8. Har förutom depådosen tagit extra morfin så det börjar lindras något. Den här dagen hade jag inte planerat något och tur va väl det för det regnar. Jag hoppas att det dyker upp någonting som kan förgylla dagen så det blir lite mer än bara att sitta och se på tvn. Det hörs väldigt lite från sjukhuset. Det är väl så att det finns inget att bry sig för. Visst ja ska ju dit för provtagningar,det hade jag glömt. Så då finns det något på gång i alla fall. Börjar glömma en del det är bara så. Jag måste försöka komma tillbaka till en tid när det fungerade bättre. Carpe diem

5 kommentarer:

  1. God morgon Gösta, Birgitta igen!

    Förstår att dagarna blir enahanda, särskilt om smärtan tar över kroppen. Kanske skönt att glömma ibland, sådana är vi ju alla men klart värre i din siutation. Mina tankar går till dig varje dag, önskar att jag kunde vara till hjälp och glädje för dig.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Det som gör att man inte kan koncentrera sig som förut, tror jag beror på smärtan och medicinerna. Det blir väl en otrolig lättnad i kroppen när värken ebbar ut, om än bara för en stund, och då är det kanske lätt att koppla ifrån allting annat och det må vara förlåtligt.
    Tänker på dig. Carpe diem

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Är du helt själv eller har du barn som kommer till dej ibland?
    Kram från Moni

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta,
    Har lyssnat på dig förra veckan när du berättade om ditt liv. Din röst var så lugn och balanserad. Du måste vara en mycket positiv lagt person som utstrålar positiv energi. Läser din dagbok och innerligt hoppas att varje kommande dag bli bättre och lättare att bära än "igår". Sänder en stor kram och ring gärna igen till Karlavagnen och dela med dig din positiv energi. Maria

    SvaraRadera
  5. Hejsan Gösta!
    Blev alldeles tagen efter att ha hört dig prata på Karlavagnen förra veckan! Det var verkligen starkt av dig att ringa in och berätta om din situation. Tack för den positiva energi som du förmedlade!

    MVH / Kristina

    SvaraRadera