måndag 6 juli 2009

Rast i smärtan

Måndag 6 juli 2009 kl. 05.25. Natten har varit lite lugnare än vanligt. Det har inte varit lika många vakenstunder för medicinpåfyllning. Jag hade troligen funnit en bra sovställning. Doseringen av medicinen har ökats på och ligger tycker jag skyhögt. Smärtgenomslagen är inte lika ofta som förut. Det verkar som det sker en paus i sjukdomsförloppet. Igår var jag med hjälp av änglarna till Östersund och besökte Arnljotspelen. Det är ett drama som handlar om den norske kungen Olav II Haraldsson-den helige.En brytningstid mellan kristendom och hedendom då norska och svenska kungar gjorde anspråk på Jämtland. Vet inte hur den här dagen ter sig den är just nu grå och rengnig. Hoppas på något bra i alla fall. Carpe diem

3 kommentarer:

  1. Så skönt för dig att få sova lite längre. Kanske orkar du med din vakna tid bättre då. Ditt öde är det första på morgonen som jag tänker på och det sista på kvällen. Fortsätt kämpa.
    Carpe diem.

    SvaraRadera
  2. Tack för dina ord i karlavagnen. Gav mig en tankeställare om att fånga den dag vi har. Jag vart rörd över din situation och ditt mod - att dela med dig av din situation. Mina tankar går verkligen till dig i denna stund.

    Jag tänker på dig!

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Sänder Dig en liten bön jag skrivit när mitt liv var mörkt.

    Led mig Herre på min vandring, lys min stig i nattetid.
    Stilla oron som jag känner, skänk mig nåd och evig frid.
    Amen.
    En röst i natten

    SvaraRadera